Uw specialist voor glas-in-lood regio Bavel

Wilt u glas-in-lood ramen of deuren laten plaatsen in de regio Bavel? Of wilt u uw huidige glas-in-lood laten vervangen of herstellen? De Kempen is gespecialiseerd in traditioneel ontwerpen, repareren en restaureren van glas-in-lood in de regio Bavel.

situatie vóór en na glas-in-lood

Unieke glas-in-lood ramen

Vaak ziet u glas-in-lood in oudere en jaren dertig woningen en monumentale panden. Dankzij de vele mogelijkheden van ons glasambacht passen glas-in-lood ramen ook perfect in moderne woningen. Uw eigen ontwerp van glas-in-lood geeft uw woning een unieke en persoonlijke uitstaling. Zo brengt u meer kleur in huis, wat u perfect kunt combineren met de moderne inrichting van nu.

Mooie glas-in-lood deuren

Glas-in-lood is prachtig in deuren. Heeft u deuren met een glazen opening? U kunt glas-in-lood laten verwerken in binnendeuren of ensuite deuren. Of ga voor een glas-in-lood voordeur. Zo geeft uw deur meer karakter.

Traditioneel glas-in-lood

Traditioneel glas-in-lood bestaat uit losse stukjes glas met loodprofielen. Dit geeft veel karakter en een levendige uitstraling. Het nadeel is dat losse ramen kwetsbaar zijn.

Voordelen:

  • Authentieke uitstraling;
  • Ideaal voor monumentale gebouwen.

Nadeel:

  • Kwetsbaar.

Glas in lood tussen dubbele beglazing plaatsen

Een effectieve manier om glas in lood te isoleren is om de glas-in-lood ruit tussen dubbele beglazing te plaatsen. Om een ​​bestaand glas-in-loodraam te isoleren, is het noodzakelijk deze te renoveren. Het plaatsen van glas in lood tussen dubbele beglazing is volledig maatwerk.

Voordelen:

  • Hoge thermische isolatie en een aanzienlijke stookkostenbesparing;
  • Zeer goede geluidsisolatie;
  • Een goede inbraakbeveiliging;
  • Glas in lood in dubbel glas gaat langer mee;
  • Makkelijk schoon te maken.

Nadeel:

  • Hogere investering.

Kosten voor het plaatsen van glas-in-lood

Wat zijn de kosten om glas in lood te maken en te plaatsen in? Omdat glas-in-lood een maatwerk product is, kunnen we moeilijk vaste prijzen geven. De kosten van glas in lood zijn afhankelijk van het type beglazing en eventuele extra opties.

Wij adviseren u bij de juiste keuze van glas in lood. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!