Maken jullie alle glasfusing artikelen zelf?

Ja, wij ontwerpen en produceren glasfusing artikelen met de hand in ons atelier in Oirschot.

Kunnen de glazen schalen en borden en dergelijke in de vaatwasser?

Wij raden af onze glasfusing artikelen in de vaatwasser te zetten, evenals de vriezer. Plaats deze artikelen ook niet op een kachel, kookplaat of vergelijkbare hittebron.

Bij de productie van onze glasfusing artikelen letten we erop dat ze voldoende dikte hebben zodat ze niet te kwetsbaar zijn. Het blijven echter glazen artikelen en dienen dan ook voorzichtig behandeld te worden.

Schuift zo’n glazen schaal niet makkelijk van tafel?

Alle glasfusing artikelen bestemd voor op tafel/vensterbank etc. zijn voorzien van doorzichtige rubberen nopjes zodat ze blijven staan zonder te draaien, wiebelen of schuiven. Enkele artikelen zijn voorzien van glazen nopjes, dit is vermeld bij de betreffende artikelen.

Hoe reinig ik glasfusing artikelen?

Het is voldoende deze artikelen af te nemen met een stofdoek en af en toe met een licht sopje van bijvoorbeeld afwasmiddel.

Hoe ga ik de raamhangers ophangen?

Raamhangers zijn of worden voorzien van gaatjes. Over het algemeen hebben ronde hangers een gaatje en rechthoekige twee gaatjes. Door middel van schroefhaakjes met open ring en nylondraad of ketting kunnen hangers aan het kozijn bevestigd worden.

Stel uw vraag en wij nemen snel contact met u op!