Al jaren brengen wij met glas in lood ramen sfeer in huis. Het geeft sfeer aan een ruimte door de breking van licht en is geheel aanpasbaar aan de wens van de klant. Glas in lood hoeft ook niet altijd een klassiek uiterlijk te hebben, bekend van de oude kerken of herenhuizen. Glas in lood ramen lenen zich ook uitermate goed voor moderne sferen.
Een glas in loodraam is geheel op te bouwen naar ontwerp en wens van de klant. Wij beginnen altijd met een schets, die we samen met de klant maken, als basis voor het op te bouwen raam. Daardoor zijn al onze ramen maatwerk! De glaszetter creëert op basis van het ontwerp een raamwerk en begint met de voorbereiding van het glas. Daarna gaat hij elk stukje exact uitsnijden en zet het vast in de loodlijsten.

Er is veel meer mogelijk dan alleen maar standaard vlak glas. Zo kunnen we voor u het glas brandschilderen, zandstralen of fusen. Ook moderne glassoorten zijn mogelijk, inclusief dubbelglas. Wij plaatsen dan het glas in loodraam in de ruimte tussen de twee ramen waar het dubbelglas uit bestaat. Zo kunt u comfort met uitstraling combineren.

Het is het ook mogelijk glas in lood als raamhanger te maken. We plaatsen dan het glas in lood in een eigen loden raamwerk, waaraan we hangers bevestigen. U ontvangt dan een los raamwerk, wat u overal kunt ophangen, bijvoorbeeld achter een al bestaand raam. Op deze manier kunt u glas in lood op een heel toegankelijke manier in uw huis krijgen.
Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van glas in lood nodigen wij u graag uit in ons atelier. Wij laten u dan graag alle stijlen en mogelijkheden zien.