Geïnteresseerd of gegrepen door glas in lood? Dan is een cursus iets voor u. Bij De Kempen bieden wij een zeer actieve cursus aan waarin u zelf dit oude ambacht gaat leren. U doet dit door samen met ons op een enthousiaste manier zelf een glas in lood raam te gaan maken. Natuurlijk geheel onder begeleiding, om zo op een persoonlijke manier tot een mooi resultaat te komen. Dit zelf ontworpen raamwerk is na de cursus van u. Al onze raamwerken uit de cursus maken wij in de vorm van een hanger, zodat deze thuis gemakkelijk is op te hangen.

Tijdens deze cursus, die zal plaatsvinden op tien maandagen tussen 19:30 en 21:30, leert u eerst hoe u een raam uitrekent, waarna u zelf uw eerste ontwerp van ongeveer 30 cm x 30 cm gaat uitsnijden. Het uitgesneden glas leert u daarna zetten in het lood. Ook het solderen en kitten van het raad gaat u zelf doen onder begeleiding. Bij de cursus is altijd persoonlijke begeleiding aanwezig, zodat u al uw vragen kunt stellen.

Een cursus kost bij ons € 215,- voor tien maandagen van twee uur. In deze prijs zijn de materialen van uw eerste paneel, van circa 30 cm x 30 cm, inbegrepen.

Wij delen ons enthousiasme graag met u. Hebt u interesse in een cursus voor uzelf, dan wel met vrienden of vriendinnen? Dan kunt u altijd bellen en ons vragen naar de mogelijkheden. Wij gaan u dan een passend pakket aanbieden.

 

Onze cursus samengevat;

  • Tien avonden van twee uur
  • Elke maandag om 19:30 uur tot 21:30 uur
  • Slechts € 215,- inclusief gereedschap en materialen voor uw eerste paneel
  • Uw zelfgemaakte paneel meenemen naar huis


Aanvraagformulier cursus glas-in-lood maken

Naam*

Aantal deelnemers

E-mailadres*

Telefoonnummer

Uw bericht*