Cattenstart Glas-in-Lood

Cattenstart Glas-in-Lood

Vanwege het bereiken van de 65-jarige leeftijd, draagt Harrie Cattenstart op 25 juli 2014 zijn bedrijf over aan Jan Beekmans van de firma Glas in lood De Kempen. Vanaf 18 augustus 2014 bent u van harte welkom op de nieuwe locatie aan de Spoordonkseweg 144 in Oirschot. Glas in Lood De Kempen heeft jarenlange ervaring in het glas-in-loodambacht. Het bedrijf heeft een eigen atelier voor alle wensen op maat, van glas-in-lood tot glasfusing en brandschilderen.

Glas in Lood De Kempen is gespecialiseerd in renovaties en reparaties van glas-in-lood tot kleine en grote glas-in-loodprojecten voor particulieren en ondernemers. Jan Beekmans denkt mee met de klant over het ontwerp en de toepassingsmogelijkheden en adviseert graag over de mogelijkheden. Uiteraard staan service, kwaliteit en duurzaamheid bij hem hoog in het vaandel.

Cattenstart Glas in Lood gaat dus verder onder de naam Glas in lood De Kempen en verhuist in de bouwvakperiode naar de nieuwe vestiging in Oirschot. Vanaf heden zijn Jan Beekmans en zijn medewerkers u graag van dienst bij al uw glas-in-loodprojecten.

Wij bieden u telefonisch, of via de mail, snel meer informatie. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Glas-in-lood De Kempen
Spoordonkseweg 144
5688 SR  Oirschot

Contactpersoon: Jan Beekmans

Telefoon: 0499-323749
Mobiel: 06-52657411

E-mail: info@glasinlood-dekempen.nl